2022: na faaigoa e le tagata suʻesuʻe fetu ia faailoga laki o le zodiac

2022 o le a fai si malosi ma tumu i lagona. Ole taimi sili ona lelei mo suiga ma gaioiga fa'aituau mo tagata uma: Mati - Aperila, Iuni - Iulai, Setema - Tesema. I le taimi nei, e lelei le faaipoipo, faia ni faʻatau tetele, siitia ma amata toe faaleleia, fai mai "Moskovsky Komsomolets" tagata fetu o Karagay. Ia Me, e le lelei le nono o tupe ma fuafua se malaga, e ui o le malaga lava ia Me o le a le liliu i se mea leaga. Na tuufaatasia foi e le tagata poto faapitoa se horoscope mo le 2022 mo faailoga taitasi o le zodiac.

mo Aries O le 2022 o le a avea ma tausaga lelei ma o le a mafai ai ona e mauaina se mea fou natia i totonu. E maualuga le avanoa e faʻaalia ai le malosi i totonu, fesoasoani o le a sau mai tagata o loʻo siomia oe, aua e te faʻafitia oe lava. O se tausaga lelei mo le faʻatinoina o se galuega tuai galo, faʻamoemoe e mafai. E tatau ona faaeteete pe a siitia atu i se isi aai po o se atunuu. E le fautuaina le malaga i matu.

Amulets o le tausaga: lanu - paepae, numera - 2, aso o le vaiaso - Aso Lulu.

I le 2022 tausaga Tauva e mafai ona latou fuafua ma le lototoa suiga, e oo lava i mea autu. Afai ua leva ona e tolopoina se mea, ona oo mai lea o le taimi. O se taimi lelei e maua ai ma faʻaputu tupe, e malaga ai i le itu i matu. Ae ia tausia lou soifua maloloina.

Amulets o le tausaga: lanu - lanumoana, numera - 7, aso o le vaiaso - Aso Lua.

O loo faatalitali mai se tausaga pisi tele Gemini. E tele mea e tutupu, fonotaga ma talanoaga. I nei talanoaga, e mafai ona fanau mai le upumoni, aua le teena le fesootaiga. Fa'alelei mo a'oa'oga po'o a'oa'oga maualuga, fa'ata'ita'iina o mea fiafia fou. Fa'aeteete i vai. E lelei mo tamaitai e ofuina ma faʻaoga lanu paʻepaʻe e faatosina ai le manuia.

Amulets o le tausaga: lanu - samasama, numera - 5, aso o le vaiaso - Aso Faraile.

O loo faatalitali mai suiga Rakov. E tusa lava po o le a lou fefe ia i latou, o le a latou mo le mea sili. Taumafai e faʻalagolago i le taunuuga ma tuʻu se vavega e tupu. O se tausaga lelei mo aʻoaʻoga maualuga, malaga i sasaʻe. Faʻaeteete tele pe a fai se filifiliga: o nisi taimi e foliga mai na e faia, ae o le mea moni e te leʻi faia.

Amulets o le tausaga: lanu - lanumeamata, numera - 9, aso o le vaiaso - Aso Tofi.

А Lviv fa'amoemoe se tausaga to'afilemu ma fua. O le taika o le a faia meaalofa, ae naʻo pe afai e te agavaa i latou i le galue malosi, tutumau ma le lototele. Faʻaeteete i mataupu tau soifua maloloina: aua neʻi galo e te manaʻomia le puipuia o le neura ma mataʻituina le moe.

Amulets o le tausaga: lanu - lanumoana, numera - 1, aso o le vaiaso - Aso Lulu.

К Taupou O le taika o le a limafoaʻi. O lo’o fa’atalitali mo le tele ma le tele o avanoa ona ua fa’amalieina tulaga mo avanoa muamua. O lenei tausaga, na o le pau lava le manaoga o le galue. Aua le faatali mo sina taimi, aua le faatali mo se numera po o se faailoga, galue nei. Faʻaeteete i le soifua maloloina ma lagona, fua ma le lotogatasi e manaʻomia i soʻo se mea.

Amulets o le tausaga: lanu - mumu, numera - 5, aso o le vaiaso - Aso Sa.

Manuia le tausaga mo suiga Libra. E i ai le avanoa e maua ai se tulaga fou poʻo se tulaga, ae mo lenei mea e tatau ona e malamalama i le mea tonu o loʻo e taumafai i ai. O le tausaga o le a aumaia ai le tele o taimi faʻalagona o le a manatua mo le olaga atoa.

Amulets o le tausaga: lanu - paepae, numera - 7, aso o le vaiaso - Aso Lua.

O loo faatalitali mai se tausaga finau akarava O le a fesoasoani ia te oe e iloa ai po o ai lau uo ae o ai e leai. Taumafai e aua ne'i nono tupe pe saini ni pepa taua. Afai e manaʻomia, faʻalua siaki pepa uma i le tele o taimi: o loʻo i ai se avanoa o se mea sese.

Amulets o le tausaga: lanu - samasama, numera - 3, aso o le vaiaso - Aso Faraile.

Tausaga fealofani mo Sagittariuslea e mafai ona avea ma mea faapitoa. Aua e te ulu atu i feeseeseaiga ma feeseeseaiga, o le a puipuia ai oe mai le liliu atu i le ala i au sini. Tausia lou tua ma lou tua, aua le soona galue, e le aoga lenei mea mo se tasi, aemaise lava mo oe i le tausaga o le Tiger.

Amulets o le tausaga: lanu - mumu, numera - 6, aso o le vaiaso - Aso Tofi.

O le taika o le a aumaia le manuia Capricorn. Fa'atonu le poto ma le malosi na maua i se itu filemu, ona fa'ateleina lea o le manuia i ou tafatafa. Faʻaeteete i le matagi malulu - o le feiloai ma ia i le tausaga atoa e matua le lelei.

Amulets o le tausaga: lanu - lanumeamata, numera - 9, aso o le vaiaso - Aso Toʻonaʻi.

Tupe Faatalitali Tausaga Vodoleev. O le a avea ma amataga o se vaitaimi lelei umi. E mafai e le taika ona maua le manuia, ma e mafai foʻi ona faʻateleina - e faʻalagolago i le auala e te tufatufa atu ai au mea e ave i ai le faamuamua ma le mea o le a taulaʻi i ai lou mafaufau. Fai le Tiger e aunoa ma ni tausuaga, ma o le a ia le toe ula. I le ala, o se tausaga lelei mo se suiga o foliga.

Amulets o le tausaga: lanu - paepae, numera - 5, aso o le vaiaso - Aso Lua.

Pisces o se tausaga matagofie o loʻo faʻatali - o se taimi sili mo le faʻatinoina o a tatou fuafuaga, le tele o le manuia, agalelei ma malamalama tagata o loʻo siomia ai, o se siosiomaga o le soifua manuia. Faʻaeteete i ou manaʻoga - e masani ona taunuʻu, ia naʻo le moomoo mo le mea e te manaʻo ai. Se ave o le laki e susulu tonu ia te oe, ia manuia le tausaga.

Amulets o le tausaga: lanu - mumu, numera - 3, aso o le vaiaso - Aso Sa.

puna: www.iromania.ru

E te fiafia i le tusiga? Aua nei galo e faasoa atu i au uo - o le a latou faafetai!