Blumarine nunjukkeun koleksi anyar usum gugur-usum 2022

Diréktur Kreatif Blumarine Nicola Brognano parantos ngumumkeun koleksi usum gugur / usum 2022 anu énggal. Koléksina diwangun ku siluet hiper-feminin anu didamel tina blus anu dipotong flowy, pakéan kancing sutra kalayan kerah anu terjun sareng pakéan bodycon miring. Gambarna dilengkepan ku kaos kaki pastel transparan. Henteu tanpa renda branded ...

Blumarine nunjukkeun koleksi anyar usum gugur-usum 2022 Maca lengkep "

Koléksi Max Mara énggal didédikasikeun ka seniman Swiss Sophie Teuber-Arp

Max Mara nampilkeun koleksi usum gugur-usum 2022 énggal anu ngagabungkeun modernisme sareng kaanggunan. Ieu dedicated ka karya Sophie Teuber-Arp, artis, arsiték, penari jeung sculptor. Koléksi, anu disebut "Modern Magic", museurkeun kana baju anu elegan sareng modéren. Jas ageung sareng sweter rajutan dipasangkeun sareng siluet garing, turtlenecks langsing sareng calana parasut. Baju rajutan tanpa lengan disampurnakeun ku sarung tangan panjang. …

Koléksi Max Mara énggal didédikasikeun ka seniman Swiss Sophie Teuber-Arp Maca lengkep "

Tod nampilkeun koleksi anyar usum gugur-usum tiis 2022

Tod's parantos ngaluncurkeun koleksi usum gugur-usum 2022. Ieu diwangun ku jas haneut, kaos anu disaluyukeun sareng baju luar minimalis - sampurna pikeun cuaca mendung. Usum hareup, Tod's mawa kami jaket warna karamel, jas ageung, sareng baju haneut ageung. Alternatif anu hadé pikeun jas klasik bakal janten capes voluminous - merek ngagabungkeun aranjeunna sareng calana panjang kulit sareng rok midi. Tod urang…

Tod nampilkeun koleksi anyar usum gugur-usum tiis 2022 Maca lengkep "

Poé anu nguntungkeun sareng henteu nguntungkeun Maret

Dina bulan kahiji spring, eta bakal kajadian ka loba pikeun ngarobah gambar maranéhanana, batur pikeun ngarobah profési maranéhanana, jeung batur bakal hoyong nikah. Kami bakal nyarioskeun ka anjeun dinten mana anu nguntungkeun pikeun sadaya prestasi anjeun, sareng dinten mana anu langkung saé pikeun ngalambatkeun usaha anjeun. Duit, bisnis Dina Maret taun ieu, anjeun bakal kudu manggihan pendekatan non-standar pikeun bisnis. Ieu dibuktikeun ku gerakan Mérkurius ti Aquarius ka ...

Poé anu nguntungkeun sareng henteu nguntungkeun Maret Maca lengkep "

Minuhan cinyusu dina gaya Villanelle: dimana mésér sapatu ankle, sapertos tokoh utama

Panulis: Polina Ilyinova Awal musim semi mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun inspirasi sareng ngapdet papakéan anjeun. Usum ahir Killing Hawa, anu bakal dileupaskeun dina 28 Pebruari, bakal ngabantosan anjeun dina ieu. Kami henteu ngan ukur ningali pamekaran plot, tapi, sapertos biasa, kami bakal diideuan ku baju Villanelle. Samentara éta, anjeun tiasa ngelingan gambar tina Srikandi ti musim saméméhna. Papakéan anu modis nyaéta impian seueur awéwé. …

Minuhan cinyusu dina gaya Villanelle: dimana mésér sapatu ankle, sapertos tokoh utama Maca lengkep "

Top 3 lipstik ti NYX Professional Makeup

Biwir téh ciri khas awéwé mana waé. Tapi sababaraha urang nengetan cukup ka aranjeunna dina hal miara. Anjeun teu tiasa ngalukis panon anjeun sareng henteu nganggo yayasan tonal upami biwir anjeun disorot sacara indah. Kami ngobrol sareng seniman makeup, blogger sareng budak awéwé biasa di sakumna dunya sareng mendakan yén merek anu paling populér dina widang kosmétik nyaéta NYX ...

Top 3 lipstik ti NYX Professional Makeup Maca lengkep "

Naon anu urang sadayana tiasa diajar ti Yoko Ono

Panulis: Natalia Ivanova Yoko Ono nyaéta seniman, aktivis, muse sareng randa John Lennon dina 18 Pebruari ngagungkeun ulang taunna anu ka-89. Hirupna kontroversial, kitu ogé padamelan na. John spoke ngeunaan dirina - "sarerea weruh ngaranna, tapi teu saurang weruh naon manehna teu." Mémang, anjeunna langkung dikenal salaku pamajikan musisi legendaris, kumaha ogé, tanpa Yoko éta sesah dibayangkeun ...

Naon anu urang sadayana tiasa diajar ti Yoko Ono Maca lengkep "