Solyanka sapertos di restoran

Solyanka mangrupikeun piring anu henteu sering didahar. Tapi aya kalana anjeun tiasa mampuh Sup, ngeunah pisan sup sareng kalangkungan sosis sareng daging. Dinten ieu kami nyiapkeun gélgepodge kanggo sadayana

Kacang kacang ku kalkun

Sup kacang mangrupakeun salah sahiji anu paling terkenal. Kalayan tékstur alus, creamy, ngeunah sareng nyugemakeun. Éta asak dina kaldu atanapi dina cai. Dinten kuring parantos kacang polong