Dokter namina pangaruh ngabahayakeun vegetarianisme kana kaséhatan

Grup ilmuwan internasional ngayakeun kajian anu ngalibetkeun 55 rébu jalma. Para ahli parantos ngaidentifikasi épék bahaya anu teu disangka tina vegetarian, dina sajumlah kasus patah tulang diperhatoskeun kusabab tulang lemah, sareng poin négatip sanésna ogé dingaranan. Salami ékspérimén, 29 rébu sukarelawan tuang utamina daging, 8 rébu urang tuang lauk sareng kadaharan ti laut, sedengkeun 15 rébu sukarelawan taat ka vegetarian. Sareng …

Dokter namina pangaruh ngabahayakeun vegetarianisme kana kaséhatan Maca lengkep "

Purnama 30 Nopémber: naon éta sareng kumaha éta bakal mangaruhan tanda-tanda zodiak

Dina sababaraha dinten, bulan purnama bakal naék luhur Bumi. Bakal aya purnama bulan ieu dina Senén, 30 Nopémber. Bulan purnama, atanapi bulan purnama, mangrupikeun fase bulan, dimana Bumi perenahna antara matahari sareng bintang wengi, sahingga ngan ukur sisi cahayana anu katingali ti na. Bulan dina waktos ayeuna ngagaduhan bentuk cakram caang sapertos biasa, sabab didinya ...

Purnama 30 Nopémber: naon éta sareng kumaha éta bakal mangaruhan tanda-tanda zodiak Maca lengkep "

Dokter nyarioskeun ngeunaan sabab-sababna kesang suku

Pikeun manusa, bagian awak, kaasup suku, sering ngesang, sareng ieu mangrupikeun prosés alami, tapi pikeun lalaki éta dibarengan ku bau anu bau. Ahli ngajelaskeun naha ieu kajantenan sareng namina cara pikeun merangan fenomena ieu. Perlu dipikanyaho yén bau anu kuat henteu tersirat nalika ngésang, tapi kusabab sababaraha kaayaan katingalina. Ieu hususna leres pikeun lalaki, sabab ku ...

Dokter nyarioskeun ngeunaan sabab-sababna kesang suku Maca lengkep "

Ti skandal dugi ka skandal: diajar konflik Pavel Priluchny

Pavel Priluchny dipikaterang sanés ngan ukur peranna dina pilem, tapi ogé pikeun watekna anu rada panasaran, sabab éta palaku sering mendakan dirina dina kaayaan anu henteu pikaresepeun. Anyar-anyar ieu, Priluchny dirawat di rumah sakit sareng cilaka parah, ngeunaan kumaha anjeunna ngagaduhan aranjeunna, palaku ngan ukur balesan yén anjeunna "murag" gagal. Kami mutuskeun pikeun nginget-nginget kasus éta nalika Paul ngajantenkeun sakumna nagara nyarioskeun perkawis dirina. ...

Ti skandal dugi ka skandal: diajar konflik Pavel Priluchny Maca lengkep "

Kumaha carana milih ahli nujum sareng henteu lebet kana charlatan

1. Ahli nujum anu saé moal maksa naon-naon ka anjeun komo nawiskeun naséhat nyalira, sabab anjeunna parantos ngagaduhan klien. Anjeun bakal diajar ngeunaan anjeunna ku cara nyarankeun (sundress), atanapi ku tulisan, pidéo, waleran anu menarik dina forum sareng kagiatan manpaat anu anjeuna lakukeun. Ahli nujum Katerina Dyatlova Poto: bahan jasa pers 2. Astrolog anu ditungtut sanés ...

Kumaha carana milih ahli nujum sareng henteu lebet kana charlatan Maca lengkep "

Ahli onkologi ngajelaskeun kumaha ramo robih dina kanker paru-paru

Ngarobih bentuk ramo mangrupikeun tanda anu pasti tina panyakit ieu, numutkeun ka Amy Hirst, spesialis riset kanker Inggris. Anjeunna nyarioskeun gejala naon anu kedah diperhatoskeun ku jalma supados henteu ngamimitian panyakit. Parobihan dina bentuk ramo sareng piring kuku mangrupikeun gejala anu kirang umum tina sababaraha jinis kanker paru-paru, tapi ogé tiasa janten tanda seueur panyakit anu béda. ...

Ahli onkologi ngajelaskeun kumaha ramo robih dina kanker paru-paru Maca lengkep "

Zodiac sign Taurus: ciri lalaki sareng awéwé, kasaluyuan sareng tanda anu sanés

Taurus mangrupikeun tanda kadua zodiak, anu waktosna lumangsung ti 21 April dugi ka 21 Méi. Unsur na nyaéta bumi, simbol na nyaéta sapi suci, lahan anu subur sareng taman anu mekar. Pelindung tina tanda zodiak ieu nyaéta planét Vénus. Batu jimat: amazonite atanapi amethyst, aventurine atanapi agate, jasper sareng quartz. Salah sahiji tanda zodiak anu paling saimbang. Sipat anu khas tina Taurus nyaéta ...

Zodiac sign Taurus: ciri lalaki sareng awéwé, kasaluyuan sareng tanda anu sanés Maca lengkep "