Jacquemus parantos ngarilis kampanye iklan sareng anjing

Jacquemus ngabagi rekaman tina kampanye iklan anyar dina Instagram. Salaku tambahan kana modél, tokoh utama kampanye nyaéta anjing anu béda-béda katurunan - Dalmatian, Bobtail. Tandatangan dina tulisan: "Anjing naon anjeun?" ngadorong palanggan pikeun milih saha anu aranjeunna raoskeun langkung resep. Kampanye iklan kapungkur Jacquemus diideuan ku hubungan kulawarga. Tingali tulisan ieu dina Instagram Post ti JACQUEMUS ...

Jacquemus parantos ngarilis kampanye iklan sareng anjing Maca lengkep "

Saint Laurent nampilkeun majalah Fanzine

Saint Laurent ngaluncurkeun Fanzine, majalah seni sareng seniman sareng fotografer Inggris Indigo Lewin. Anjeunna milih karya arsip anu pangsaéna, anu ngagambarkeun jalma anu dipikacinta, sareng nyerat catetan pikeun poto-poto éta. Pikeun ngahargaan peluncuran majalah, paméran foto ku Indigo Lewin dibuka di toko Saint Laurent di Paris sareng Los Angeles. Tingali tulisan ieu dina Instagram Post ti ...

Saint Laurent nampilkeun majalah Fanzine Maca lengkep "

New Balance sareng Stone Island ngungkabkeun teaser pikeun kolaborasi na

Pulo Batu sareng New Balance parantos ngaluarkeun teaser pikeun kolaborasi aranjeunna ngumumkeun usum panas ieu - sauntuyan nembak sneaker anu detil. "Pulo Batu sareng New Balance babarengan pikeun kerja sama jangka panjang. Aranjeunna ngabagi nilai anu sami dina panilitian sareng fungsionalitas sareng nganggo pendekatan analitik pikeun desain, "catetan halaman wéb Stone Island. Tanggal mimiti penjualan sneaker Stone Island x New Balance ...

New Balance sareng Stone Island ngungkabkeun teaser pikeun kolaborasi na Maca lengkep "

Sareng aranjeunna henteu nyumput: selebriti anu ngaku kana kecanduan

Di dunya anu anjeun mampu nyanggakeun sadayana, seueur bintang anu teu tiasa ngatasi godaan sareng gampang pisan hobi aranjeunna janten kecanduan kronis. Urang bakal nyarioskeun ngeunaan bintang anu henteu kantos nyumputkeun karepna pikeun alkohol sareng zat terlarang. Drew Barrymore Aktris ieu janten populér pisan dina umur ngora, mojang ngora hoyong sanés ngan ukur polah, tapi ogé pikeun senang ...

Sareng aranjeunna henteu nyumput: selebriti anu ngaku kana kecanduan Maca lengkep "

Hype kana kasohor anjeun: kumaha ngungkulanana

Ngawangun mérek pribadi mangrupikeun prosés sesah anu meryogikeun investasi moral sareng materil. Éta sababna mustahil kalem hubungan sareng hype dina Internét, anu diwangun ku popularitas anjeun nyalira. Anjeunna sacara moral nganyenyeri jalma umum, ngahinakeun martabat sareng martabatna. Hayu urang nimbangkeun naon anu hype sareng kumaha nungkulan fenomena ieu ti sudut pandang hukum. Naon ari HYIP? Skandal, ...

Hype kana kasohor anjeun: kumaha ngungkulanana Maca lengkep "

Kakuatan usum gugur: 10 sayuran sareng buah anu séhat anu bakal nambihan énergi sareng nguatkeun sistim imun anjeun

Dina usum panas, urang seneng-seneng nyéépkeun waktos di alam, leumpang pisan dina hawa seger, ngeusian deui diri urang sorangan kalayan wanda positip sareng saé. Parobihan dina cuaca sareng musim, snap tiis, overhead langit muram tiasa ngawujudkeun dirina dina bentuk biru sareng teu daék ngalakukeun nanaon. Dina tulisan ieu, Elena Doronkina, pangadeg GetVegetable.com, jasa pikeun pangiriman buah, sayuran sareng produk séhat, bakal nyaritakeun buah mana ...

Kakuatan usum gugur: 10 sayuran sareng buah anu séhat anu bakal nambihan énergi sareng nguatkeun sistim imun anjeun Maca lengkep "

Désainer Jepang Nigo janten sutradara kreatif anyar Kenzo

Désainer Jepang sareng pangadeg mérek streetwear A Bathing Ape Nigo parantos janten sutradara kreatif anyar Kenzo. Éta bakal ngamimitian damel tanggal 20 Séptémber, sareng bakal nunjukkeun koleksi kahijina di Paris Fashion Week taun payun. Désainerna parantos ngagentos Felipe Oliveira Batista, anu ngantunkeun diréktur kreatif Kenzo dina April taun ieu saatos dua taun damel. Kampanye Nigo bakal Sylvain Blanc, ...

Désainer Jepang Nigo janten sutradara kreatif anyar Kenzo Maca lengkep "