Salad sareng daging babi sareng acar

Salad sareng daging babi sareng acar mangrupikeun jajan anu enak sareng nyugemakeun, anu saé dina dinten minggu sareng liburan. Catatan!

Karajorjevna schnitzl

Karajorjeva Schnitzl nyaéta piring nasional Serbia. Ieu mangrupikeun daging daging cacah gulung anu dieusian. Ukuran schnitzel henteu ngan ukur ageung, tapi ageung. Éta dipercaya

Kacang Kacang sareng salad Sausage

Salad sareng kacang sareng sosis mangrupikeun pirén anu populer, sederhana tapi puas. Kuring paré ngawartosan kumaha masak salad kalayan kacang sareng sosis sesah anu jéntré!

Beuteung hayam jeung sayuran

Kulawarga kuring resep pisan kana ventricel hayam, janten kuring périodik nyoba masak aranjeunna kanggo tuang siang atanapi tuangeun. Salah sahiji pilihan karesep kuring nyaéta sareng sayuran! Saé pikeun

Hayam barley di tukang masak anu lambat

Seungit, bubur sareng mutiara saos parah sareng ngeunah sanés bakal ngantunkeun saha waé anu teu peduli. Hidangan pisan. Nyiapkeun anu héran basajan. Saé pas

Sup Sayur Multicooked

Kaseueuran nyata masak tina sayuran usum panas juicy sareng seungit. Supna éta bakal dimasak dina alat masak anu laun, resepna basajan, hiji sentuhan. Nuhun kana macem-macem sayuran

Borsch nganggo lada cabe

Ngalamar borsch sareng lada lada - tuangeun idéal pikeun tuang siang. Anjeun tiasa masak sacara harfiah dina menit 20 sareng nyusahkeun sakumna kulawarga, ngalayananana nganggo krim haseum,