Супа од мудрост

Супа од мудрост

Јас нема да се расправам, но се верува дека оваа супа ја подобрува функцијата на мозокот, благодарение на тиквата и афините. Во прилог на овие состојки, постои месо и изобилство на зеленчук. Супа негување и