Jacquemus wis ngluncurake kampanye iklan karo segawon

Jacquemus nuduhake rekaman saka kampanye iklan anyar ing Instagram. Saliyane model, karakter utama kampanye yaiku asu sing beda-beda - Dalmatian, Bobtail. Tandatangan ing ngisor tulisan: "Apa asu apa sampeyan?" nyengkuyung para pelanggan kanggo milih sapa sing dianggep luwih disenengi. Kampanye iklan kepungkur Jacquemus diilhami dening sesambetan kulawarga. Deleng kiriman iki ing Instagram Post saka JACQUEMUS ...

Jacquemus wis ngluncurake kampanye iklan karo segawon Waca kabeh "

Saint Laurent nampilake majalah Fanzine

Saint Laurent ngluncurake Fanzine, majalah seni karo seniman lan fotografer Inggris Indigo Lewin. Dheweke milih karya arsip sing paling apik, sing nggambarake wong sing dikasihi, lan uga nulis cathetan kanggo foto kasebut. Kanggo ngurmati majalah kasebut, pameran foto dening Indigo Lewin dibukak ing toko-toko Saint Laurent ing Paris lan Los Angeles. Deleng kiriman iki ing Instagram Post saka ...

Saint Laurent nampilake majalah Fanzine Waca kabeh "

New Balance lan Stone Island ngluncurake teaser kanggo kolaborasi

Pulo Stone lan New Balance nerbitake teaser kanggo kolaborasi sing diumumake musim panas iki - seri tembakan sneaker rinci. "Pulo Batu lan New Balance bebarengan kanggo kemitraan jangka panjang. Dheweke nuduhake nilai sing padha ing riset lan fungsionalitas lan njupuk pendekatan analitis kanggo desain, "cathetan situs web Stone Island. Tanggal wiwitane adol sepatu sneaker Pulo Watu x Keseimbangan Anyar ...

New Balance lan Stone Island ngluncurake teaser kanggo kolaborasi Waca kabeh "

Lan dheweke ora ndhelikake: selebriti sing ngakoni kecanduan

Ing jagad sing sampeyan bisa tuku kabeh, akeh bintang sing ora bisa ngatasi godaan lan gampang hobi dadi kecanduan nemen. Kita bakal ngomong babagan lintang sing ora nate ndhelikake semangat kanggo alkohol lan bahan-bahan ilegal. Drew Barrymore Aktris kasebut dadi misuwur banget nalika isih enom, bocah wadon kasebut ora mung pengin tumindak, nanging uga seneng-seneng ...

Lan dheweke ora ndhelikake: selebriti sing ngakoni kecanduan Waca kabeh "

Ketik ketenaran: carane ngatasi

Mbangun merek pribadi dudu proses sing gampang sing mbutuhake investasi moral lan material. Pramila mokal hubungane kanthi tenang karo hype ing Internet, sing digawe adhedhasar popularitas sampeyan dhewe. Dheweke kanthi moral nglarani wong umum, ngremehake drajate lan drajate. Ayo nimbang apa HYIP lan cara ngatasi fenomena iki saka sudut pandang ukum. Apa HYIP? Skandal, ...

Ketik ketenaran: carane ngatasi Waca kabeh "

Tenaga Autumn: 10 sayuran lan woh-wohan sing sehat sing bakal nambah energi lan nguatake sistem kekebalan awak

Ing mangsa panas, kita seneng nglampahi wektu ing alam, mlaku-mlaku kanthi cepet ing udara seger, ngisi ulang awak kanthi swasana positif lan apik. Pangowahan cuaca lan musim, sworo seru, overhead langit sing surem bisa diwujudake kanthi bentuk biru lan ora gelem nindakake apa-apa. Ing artikel iki, Elena Doronkina, pangadeg GetVegetable.com, layanan pangiriman woh-wohan, sayuran lan produk sing sehat, bakal menehi pitakon babagan ...

Tenaga Autumn: 10 sayuran lan woh-wohan sing sehat sing bakal nambah energi lan nguatake sistem kekebalan awak Waca kabeh "

Desainer Jepang Nigo dadi direktur kreatif anyar Kenzo

Desainer lan pendiri merek streetwear Jepang A Bathing Ape Nigo dadi direktur kreatif anyar Kenzo. Bakal diwiwiti tanggal 20 September, lan bakal ditampilake koleksi pertama ing Paris Fashion Week taun ngarep. Desainer kasebut wis ngganti Felipe Oliveira Batista, sing ninggalake direktur kreatif Kenzo ing wulan April taun iki sawise kerja rong taun. Kampanye Nigo yaiku Sylvain Blanc, ...

Desainer Jepang Nigo dadi direktur kreatif anyar Kenzo Waca kabeh "