Dokter menehi jeneng efek mbebayani saka vegetarian tumrap kesehatan

Klompok ilmuwan internasional nindakake panelitian sing nglibatake 55 ewu wong. Para ahli wis ngidentifikasi konsekuensi mbebayani vegetarianisme, ing pirang-pirang kasus patah tulang amarga tulang sing ringkih, lan poin negatif liyane diarani. Sajrone eksperimen kasebut, 29 ewu sukarelawan mangan utamane daging, 8 ewu wong mangan iwak lan panganan laut, dene 15 ewu sukarelawan netepi vegetarian. Bebarengan karo…

Dokter menehi jeneng efek mbebayani saka vegetarian tumrap kesehatan Waca kabeh "

Dokter ngandhani babagan sebab sikil kringet

Ing manungsa, bagean awak, kalebu sikil, asring kringet, lan iki minangka proses alami, nanging kanggo pria, diiringi ambu sing enak. Para ahli nerangake sebabe kedadeyan kasebut lan menehi cara kanggo nglawan fenomena kasebut. Wis dingerteni manawa ambu sing kuat ora diwenehake sajrone kringet, nanging amarga ana macem-macem kahanan, katon. Iki pancen cocog kanggo pria, amarga karo ...

Dokter ngandhani babagan sebab sikil kringet Waca kabeh "

Saka skandal nganti skandal: nyinaoni konflik Pavel Priluchny

Pavel Priluchny misuwur ora mung amarga perane ing film, nanging uga karakter sing rada panasarane, mula aktor kasebut asring ngalami kahanan sing ora nyenengake. Paling anyar, Priluchny dirawat ing rumah sakit amarga ciloko parah, babagan kepiye nampa dheweke, aktor kasebut mung mangsuli manawa dheweke "tiba" ora sukses. Kita mutusake kanggo ngelingi kasus kasebut nalika Paulus nggawe kabeh negara ngomong babagan awake dhewe. ...

Saka skandal nganti skandal: nyinaoni konflik Pavel Priluchny Waca kabeh "

Cara milih ahli astrologi lan ora nemoni charlatan

1. Ahli astrologi sing apik ora bakal menehi sampeyan apa-apa lan malah menehi saran dhewe, amarga dheweke wis duwe klien. Sampeyan bakal sinau babagan dheweke kanthi menehi rekomendasi (sundress), utawa kanthi artikel, video, jawaban menarik ing forum lan kegiyatan migunani liyane sing ditindakake. Ahli nujum Katerina Dyatlova Foto: bahan layanan pers 2. Astrolog sing dituntut ora ...

Cara milih ahli astrologi lan ora nemoni charlatan Waca kabeh "

Ahli onkologi nerangake carane driji ganti kanker paru-paru

Ngganti bentuk driji minangka tandha manawa penyakit iki, miturut Amy Hirst, spesialis riset kanker Inggris. Dheweke ngandhani gejala apa sing kudu diwenehi perhatian wong supaya ora miwiti penyakit kasebut. Pangowahan bentuk driji lan piring kuku minangka gejala sing kurang umum kanggo jinis kanker paru-paru, nanging uga bisa dadi tandha kanggo macem-macem penyakit. ...

Ahli onkologi nerangake carane driji ganti kanker paru-paru Waca kabeh "

Tandha zodiak Taurus: karakteristik pria lan wanita, kompatibilitas karo pratandha liyane

Taurus minangka tandha zodiak nomer loro, periode kasebut diwiwiti saka 21 April nganti 21 Mei. Unsur kasebut yaiku bumi, pralambange minangka sapi suci, lahan sing subur lan kebon mekar. Pelindung tandha zodiak iki yaiku planet Venus. Watu jimat: amazonite utawa amethyst, aventurine utawa akik, jasper lan kuarsa. Salah sawijining pratandha zodiak sing paling imbang. Ciri khas Taurus yaiku ...

Tandha zodiak Taurus: karakteristik pria lan wanita, kompatibilitas karo pratandha liyane Waca kabeh "