Salad karo daging babi lan asinan

Salad karo daging babi lan asinan yaiku panganan cemilan sing enak lan marem, sing apik ing dina minggu lan preian. Wigati dicathet!

Karajorjevna schnitzl

Karajorjeva Schnitzl minangka panganan nasional Serbia. Iki minangka gulung daging babi gulung sing diiseni. Ukuran schnitzel ora mung gedhe, nanging gedhene. Ora dipercaya

Kacang buncis lan salad Sosis

Salad karo kacang buncis lan sosis minangka panganan sing populer, prasaja nanging marem. Aku pitutur marang kowe carane masak salad karo kacang lan sosis sabisa!

Lambung pitik karo sayuran

Kulawarga seneng banget karo ventrikel pitik, mula aku nyoba masak kanggo nedha awan utawa nedha bengi. Salah sawijining pilihan favoritku yaiku sayuran! Apik kanggo

Ayam Barley ing tukang masak alon-alon

Bubur gandum pearl wangi, sedhep lan sehat karo pitik ora bakal ninggalake wong sing ora peduli. Sajian banget. Nyiyapake pancen kaget. Pas banget

Sup sayur-sayuran Multicooked

Kesenengan nyata kanggo masak saka sayuran musim panas sing wangi lan wangi. Sup bakal dimasak ing kompor sing alon, resepe sederhana, siji sentuhan. Thanks kanggo macem-macem sayuran

Borsch nganggo lonceng lada

Ngrungokake borsch nganggo lonceng lada - panganan sing becik kanggo mangan awan. Sampeyan bisa masak kanthi harfiah ing menit 20 lan feed kulawarga kabeh, disuguhake karo krim asam,