Solyanka kaya ing restoran

Solyanka minangka panganan sing ora asring dipangan. Nanging sok-sok sampeyan bisa tuku sup sing enak lan rasane iki kanthi akeh sausages lan daging. Dina iki kita nyiapake hodgepodge kanggo kabeh wong

Sup kacang karo kalkun

Sup kacang iku salah sawijining sing paling misuwur. Kanthi tekstur sing alus, krim, enak lan marem. Sampeyan masak ing duduh kaldu utawa ing banyu. Dina iki aku duwe sup kacang