Blumarine nuduhake koleksi anyar musim gugur-musim dingin 2022

Direktur Kreatif Blumarine Nicola Brognano wis mbukak koleksi musim gugur / musim dingin 2022. Musim iki, dheweke dadi merek sing luwih diwasa lan sensual. Koleksi kasebut kalebu siluet hiper-feminin sing digawe saka blus sing dipotong flowy, gaun kancing sutra kanthi garis leher lan gaun bodycon miring. Gambar kasebut dilengkapi karo stoking pastel transparan. Ora tanpa renda merek ...

Blumarine nuduhake koleksi anyar musim gugur-musim dingin 2022 Waca kabeh "

Koleksi Max Mara anyar darmabakti kanggo artis Swiss Sophie Teuber-Arp

Max Mara nampilake koleksi musim gugur-musim dingin 2022 anyar sing nggabungake modernisme lan keanggunan. Iki darmabakti kanggo karya Sophie Teuber-Arp, seniman, arsitek, penari lan pematung. Koleksi sing diarani "Magic of Modern" fokus ing sandhangan sing elegan lan modern. Jas gedhe lan sweter rajutan digabungake karo siluet sing renyah, turtleneck ramping lan celana parasut. Gaun rajutan tanpa lengan dilengkapi sarung tangan dawa. …

Koleksi Max Mara anyar darmabakti kanggo artis Swiss Sophie Teuber-Arp Waca kabeh "

Tod nampilake koleksi anyar musim gugur-musim dingin 2022

Tod's wis mbukak koleksi musim gugur-musim dingin 2022. Iki kalebu setelan sing anget, kaos sing dicocogake lan outerwear minimalis - sampurna kanggo cuaca mendhung. Musim ngarep, Tod's nggawa jaket warna karamel, jas gedhe, lan sweter gedhe. Alternatif sing apik kanggo jas klasik bakal dadi capes voluminous - merek gabungke karo celana kulit lan rok midi. Todd kang…

Tod nampilake koleksi anyar musim gugur-musim dingin 2022 Waca kabeh "

Dina Maret sing apik lan ora apik

Ing sasi kapisan musim semi, akeh sing bakal ngganti gambar, wong liya ngganti profesi, lan ana sing pengin nikah. Kita bakal menehi pitutur marang kowe dina endi sing cocog kanggo kabeh prestasimu, lan dina sing luwih apik kanggo nundha usaha sampeyan. Dhuwit, bisnis Ing wulan Maret taun iki, sampeyan kudu golek pendekatan non-standar kanggo bisnis. Iki dibuktekake kanthi gerakan Mercury saka Aquarius menyang ...

Dina Maret sing apik lan ora apik Waca kabeh "

Ketemu spring ing gaya Villanelle: ngendi tuku boots ankle, kaya karakter utama

Pengarang: Polina Ilyinova Awal musim semi minangka wektu paling apik kanggo inspirasi lan nganyari lemari klambi. Musim pungkasan Killing Eve, sing bakal dirilis ing 28 Februari, bakal mbantu sampeyan. Kita ora mung bakal ndeleng pangembangan plot, nanging, kaya biasane, kita bakal diilhami karo klambi Villanelle. Ing sawetoro wektu, sampeyan bisa ngelingi gambar saka heroine saka mangsa sadurungé. Lemari klambi sing modis dadi impen akeh bocah wadon. …

Ketemu spring ing gaya Villanelle: ngendi tuku boots ankle, kaya karakter utama Waca kabeh "

Top 3 lipstik saka NYX Professional Makeup

Lambe minangka ciri khas saben bocah wadon. Nanging sawetara wong menehi perhatian sing cukup babagan perawatan. Sampeyan ora bisa nglukis mata lan ora nggunakake dhasar tonal yen lambe sampeyan disorot kanthi apik. Kita ngobrol karo seniman dandanan, blogger lan bocah-bocah wadon biasa ing saindenging jagad lan ngerteni manawa merek paling populer ing bidang kosmetik yaiku NYX ...

Top 3 lipstik saka NYX Professional Makeup Waca kabeh "

Apa sing bisa kita sinau saka Yoko Ono

Pengarang: Natalia Ivanova Yoko Ono minangka seniman, aktivis, muse lan randha John Lennon nalika tanggal 18 Februari ngrayakake ulang tahun kaping 89. Uripe kontroversial, uga karyane. John ngomong babagan dheweke - "kabeh wong ngerti jenenge, nanging ora ana sing ngerti apa sing ditindakake." Pancen, dheweke luwih dikenal minangka garwane musisi legendaris, nanging tanpa Yoko angel mbayangno ...

Apa sing bisa kita sinau saka Yoko Ono Waca kabeh "